Paketat e Sigurimit të shëndetit nga sëmundjet

Sigurimi i shendetit bazë përmban 3 paketa të fashës ekonomike duke synuar një shtrirje të gjerë në treg për fleksibitetin dhe përballimin lehtësisht financiar.

Paketat janë si më poshtë:

– Albsig ekonomik
– Albsig premium
– Albsig superior si për individë dhe familje


Kartat e shëndetit