Albsig ekonomik

paketa-ekonomike-1 paketa-ekonomike-2

Albsig ekonomik ofron check up të pjesshëm dhe përfitim në rast aksidenti deri në shumën 200,000 lek në vit (shërbimet në spitalin Amerikan).


Kartat e shëndetit