Albsig premium

paketa-premium-1 paketa-premium-2

Albsig premium ofron check up të pjesshëm dhe shërbime më të kualifikuara përfitim në rast aksidenti deri në shumën 200,000 lek në vit (shërbimet në spitalin Amerikan).


Kartat e shëndetit