Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm

drejtori

Që nga themelimi, ALBSIG është ndër të paktat kompani që ka ruajtur një trend pozitiv dhe që vit pas viti ka konsoliduar pozitat në tregun e sigurimeve. Sigurisht, kjo rritje e vazhdueshme vjen si rezultat i investimeve dhe mbështetjes së vazhdueshme të Grupit Kastrati, por dhe një strategjia të qartë të kompanisë.

Gjatë viteve të fundit, kemi investuar në zgjerimin e gamës së produkteve, dhe në mënyrë të veçantë në rritjen e cilësisë së shërbimeve dhe kujdesit ndaj klientëve. Edhe përgjatë 2017, ALBSIG për të tretin vit rradhazi ka patur trendin më të lartë të rritjes. Viti që lamë pas, ka qenë viti më i suksshëm për ALBSIG. Aktualisht pozicionohemi të dytët në treg dhe kjo sigurisht është tregues i besimit të klientëve.

Sigurisht, kjo rritje është dhe si rezultat i suksesit në linjat e produkteve vullnetare, sidomos në produktin Kasko, Portofoli “Aksidente dhe Shëndet” si dhe Prona. ALBSIG renditet e para në tregun e sigurimeve për produktin “KASKO” dhe e dyta për sigurimet vullnetare.

Sigurimet vullnetare në vitet e mëparshme kanë qenë pak të njohura për shumë klientë ekzistues dhe klientët potencialë. Rrjedhimisht jemi fokusuar më së shumti tek kjo kategori produktesh dhe shërbimesh dhe vihet re që gradualisht ka një rritje të ndërgjegjësimit për benefitet e sigurimeve vullnetare në përgjithësi dhe paketat e sigurimeve që ne si ALBSIG ofrojmë në veçanti.

Rritja e vazhdueshme dhe konsolidimi i pozitave në tregun e sigurimeve na bëjnë më optimistë për planet e 2018. Do të vazhdojmë të investojmë në infrastrukturë dhe cilësinë e shërbimeve dhe investojmë në kualifikimin dhe trajnimet e vazhdueshme të stafit, të rrisim nivelin e trajnimeve për linjat kryesore dhe të reja te biznesit, duke i dhënë prioritet sigurimeve vullnetare dhe kërkesave të tregut.

Kemi investuar dhe do të vazhdojmë të investojmë në implementimin e shërbimeve elektronike dhe prioriteti ynë kryesor është ofrimi i shërbimeve që mundësojnë përfitime të qëndrueshme për klientët tanë; shpejtësi në plotësimin e nevojave pa kufizime në kohë, transparencë dhe thjeshtësi.

Ekspertët tanë mundësojnë konsulencë financiare të personalizuar për secilin klient qoftë individ apo kompani dhe pikërisht falë kësaj filozofie kemi ndërtuar një marrëdhënie afatgjate dhe të konsoliduar, të cilën do ta vazhdojmë dhe në të ardhmen.

Ju falënderoj të gjithëve për mbështetjen tuaj të vazhdueshme,

Z. Muharrem Bardhoci

Drejtori i Përgjithshëm

firma-e-drejtorit

×