Albsig – Festat e fundvitit

Punonjësit janë vlera me e madhe për një Kompani.
Klienti për Shoqërinë Albsig është mbret.
Kohën më të madhe cdonjëri prej nesh e kalon më shumë në punë (kompani), se sa në familje.
Kur fati është në dorën tonë dhe ne punojmë me profesionistë që e ndjejnë punën e bërë si të ishte në biznesin e tyre atëhere kompania ka gjithmonë sukses.
Dhe Albsig suksesin e saj ia dedikon gjithmonë punonjësve.
Përvec punës së përditshme Albsig organizon festa, evente të rëndësishme brenda dhe jashte kompanie.
Një ndër eventet e përvitshme e cila është tradite e kompanisë është dhe festa e fundvitit.