Albsig, pjesmarrëse në Ditën e Karrierës 2018. “Hidh Hapin Tënd”

  Dita e Karrieres 2018. “Hidh Hapin Tënd”. Event ky i organizuar nga Fakulteti Ekonomise,Universiteti i Tiranes zhvilluar me dt.19 prill 2018. Ne panairin e “Dites se karrierës”,moren pjese 60 kompani te cilat ekspozuan ofertat e punës në Fakultetin e Ekonomisë, ku mes tyre ishte dhe Albsig pjese e Kastrati Group. Shoqeria jone gjithmone eshte […]

Paketa Albsig Superior

Ju e dini që për mua, familja është shumë e rëndësishme dhe për ta siguruar kam zgjedhur ALBSIG! Kemi zgjedhur paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” dhe përfitoj “Check Up” vjetër dhe përfitime në rast shtrimi në spital deri në vlerën 10,000 Euro, të gjithë në spitalet më të mira private. ALBSIG, pjesë e […]

Sigurimi I banesave/bizneseve

Mbroni pronën tuaj nga rreziqet natyrore dhe jo vetëm. Dhe po aq e rëndësishme sa sigurimi i pasurisë tuaj, është dhe kompania që zgjidhni. ALBSIG, pjesë e Kastrati Group, është një garanci më shumë për sigurinë e pronës dhe pasurisë tuaj. Shërbimet e sigurimi të pasurisë nga ALBSIG përfshijnë, sigurimin e shtëpive, apartamenteve, dyqaneve, magazinave, […]

Sigurimi Kasko

Udhëtimet mund të kenë dhe të papritura apo dëme të padëshiruara! Sigurimi Kasko përmbush nevojat tuaja dhe ofruar mbulim për humbje ose dëmtim të plotë apo të pjesshëm të saj. Sigurimi Kasko nga ALBSIG është një garanci më shumë për Ju! Bëni zgjedhjen e duhur! Albsig, ju kthen buzëqeshjen! Pjesë e Kastrati Group. Mund të […]

Përgjegjësia Sociale

Albsig për Komunitetin. pergjegjesite-sociale  

Sigurim Shëndeti individual dhe familjarë.

Sigurim Shëndeti individual, familjarë, 12 shërbime kualitative, mbulim spitalor komod dhe shumë korrekt, këto dhe shumë mbulime të tjera do i gjeni në Albsig. Albsig kompania më inovative në treg tashmë me çmime e shërbime cilësore për ju dhe familjarët Tuaj.  

Kasko, Minikasko tarifa të favorshme për ju nga Albsig.!

Keni blerë makinë të re, apo ekzistuesen doni që ta mbani në gjendje shumë të mire?. Për këtë mendon vetëm Albsig. Pajiseni automjetin tuaj me sigurimin Minikasko për vetëm 5 mijë lekë të reja dhe makina juaj do jetë me e sigurtë se asnjëherë tjetër. Minikasko është sigurimi i vetë automjetit për dëmtimet aksidentale nga […]

KASTRATI dhe MANE, tashmë aksionerët kryesorë të “INSIG Jetë”

Finalizohet me sukses pjesmarrja influencuese e dy biznesmenëve më të njohur shqiptarë Z. Shefqet Kastrati dhe z. Samir Mane ne shoqerine e sigurimit te jetes “INSIG Jete”. 90% e aksioneve të Shoqërisë së Sigurimeve “INSIG Jetë”, tashmë do të zotërohen nga dy sipërmarrësit me të mëdhenj në fushën e biznesit Z. Shefqet Kastrati dhe Z. […]

Inagurohet AUTO STAR ALBANIA SH.A, Përfaqësia ekskluzive e MERCEDES BENZ në Shqipëri

Shqipëria ka tani sallonin më të madh në Ballkan të ekspozimit dhe shitjes së automjeteve të gjigandit Mercedes-Benz. Në një ceremoni madhështore, Kastrati Group inauguroi Auto Star Albania Sh.A, distributor ekskluziv i markës prestigjioze Mercedes-Benz në Shqipëri. Në një natë festive figura të artit, biznesit dhe politikës, shijuan luksin dhe fjalën e fundit të teknologjisë […]

Karriera – vende te lira pune

Njoftim: Albsig njofton per vend te lire pune ne Departamentin e Shitjes. Kusht kryesor per te interesuarit eshte pervoja ne tregun e sigurimeve, sidomos ne terren, per produkte te percaktuara.