Trajnim mbi trajtimin e dëmeve, procedurat, problematikat, administrimi, kërkesat ligjore dhe rregullatore

Me 13 prill 2019 u zhvillua trajnimi me temë: “Trajtimi i dëmeve, procedurat, problematikat, administrimi, kërkesat ligjore dhe rregullatore”. Realizimi i këtij sesioni trajnimesh me vlera shumë të rëndësishme ka si qëllim mbarëvajtjen e punës lidhur me dëmet dhe trajtimin e tyre. Fokus të rëndësishëm ne kete trajnim zuri zbatimi me korrektësi i procedurave ligjore , standarteve, […]

Trajnimi mbi Administrimin e Kontratave te detyrueshme motorrike

Me 30 mars 2019 u zhvillua trajnimi mbi Administrimin e Kontratave te detyrueshme motorrike, Licensimin e Agjenteve dhe problematikat mbi menaxhimin dhe shitjen e kontratave. Në trajnim morën pjesë më shumë se 50 agjent dhe specialistë të marrjes në sigurim të rinj dhe me përvojë, nga të gjitha Degët e Albsig të shtrira në të […]

AMF miraton udhëzimin për sistemin “Bonus-Malus”

Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar udhëzimin “Mbi zbatimin e sistemit Bonus-Malus në sigurimin MTPL e brendshme”. Udhëzimi përcakton kriteret për llogaritjen e skemës universale të sistemit “Bonus-Malus” që do të zbatohet nga të gjitha shoqëritë e sigurimit që ofrojnë produktin TPL e brendshme në kategoritë B1 (autovetura) dhe B2 (furgona, mikrobuzë). Udhëzimi […]

Trajnimi mbi produktet e sigurimit vullnetar te prones

Më.dt.09.03.2019 u zhvillua trajnimi mbi produktet e sigurimit vullnetar te prones konktretisht “Zjarr” dhe “inxhinierike, CAR/EAR si dhe prezantimi I brandit te ri te Albsig. .Në trajnim morën pjesë më shumë se 40 Drejtues Degesh te Albsig ne Tirane dhe neper rrethe dhe specialiste të marrjes në sigurim të rinj dhe me përvojë. Qëllimi i këtij […]

Albsig mbështet teatrin “Migjeni” me shfaqjen “Jugori”

Shoqëria e Sigurimeve Albsig e njohur si promotore e vlerave artistike e kulturore, këtë fundvit ka mbështetur vënien në skenë të dramës “Jugori” me regji të Dino Mustafiq dhënë në teatrin “Migjeni” në Shkodër. Përgjegjësia sociale, promovimi i vlerave kulturore të vendit, të njerëzve të shquar të artit, mbështetja për ata që kanë bërë histori. […]

Paketa Albsig Superior

Ju e dini që për mua, familja është shumë e rëndësishme dhe për ta siguruar kam zgjedhur ALBSIG! Kemi zgjedhur paketën e sigurimit të shëndetit “ALBSIG SUPERIOR” dhe përfitoj “Check Up” vjetër dhe përfitime në rast shtrimi në spital deri në vlerën 10,000 Euro, të gjithë në spitalet më të mira private. ALBSIG, pjesë e […]

Sigurimi I banesave/bizneseve

Mbroni pronën tuaj nga rreziqet natyrore dhe jo vetëm. Dhe po aq e rëndësishme sa sigurimi i pasurisë tuaj, është dhe kompania që zgjidhni. ALBSIG, pjesë e Kastrati Group, është një garanci më shumë për sigurinë e pronës dhe pasurisë tuaj. Shërbimet e sigurimi të pasurisë nga ALBSIG përfshijnë, sigurimin e shtëpive, apartamenteve, dyqaneve, magazinave, […]

Sigurimi Kasko

Udhëtimet mund të kenë dhe të papritura apo dëme të padëshiruara! Sigurimi Kasko përmbush nevojat tuaja dhe ofruar mbulim për humbje ose dëmtim të plotë apo të pjesshëm të saj. Sigurimi Kasko nga ALBSIG është një garanci më shumë për Ju! Bëni zgjedhjen e duhur! Albsig, ju kthen buzëqeshjen! Pjesë e Kastrati Group. Mund të […]

Sigurim Shëndeti individual dhe familjarë.

Sigurim Shëndeti individual, familjarë, 12 shërbime kualitative, mbulim spitalor komod dhe shumë korrekt, këto dhe shumë mbulime të tjera do i gjeni në Albsig. Albsig kompania më inovative në treg tashmë me çmime e shërbime cilësore për ju dhe familjarët Tuaj.  

Kasko, Minikasko tarifa të favorshme për ju nga Albsig.!

Keni blerë makinë të re, apo ekzistuesen doni që ta mbani në gjendje shumë të mire?. Për këtë mendon vetëm Albsig. Pajiseni automjetin tuaj me sigurimin Minikasko për vetëm 5 mijë lekë të reja dhe makina juaj do jetë me e sigurtë se asnjëherë tjetër. Minikasko është sigurimi i vetë automjetit për dëmtimet aksidentale nga […]